Verkoop woonboerderij Halle

Hobelmansdijk Halle

De eigenaren van een halve woonboerderij in Halle hebben een verkooppakket gekozen, waarbij ze zelf bezichtigingen, foto's en onderhandelingen konden doen. Op afstand hebben wij ze begeleid.

"Prima service, wij hebben zelf de bezichtigingen en onderhandelingen gedaan maar Equidomo heeft ons daarbij prima begeleid."

Aankoop boerderij Doorn

wubben dubbellandWij zijn 8 jaar op zoek geweest naar een woning waar we konden werken en paarden aan huis konden houden. Tijdens die zoektocht hebben we veel gezien maar het was of net niet de ideale locatie, of de mogelijkheden waren er niet of de prijs was te hoog.

Uiteindelijk is ons geduld beloond met het vinden van een oude boerderij bij de Utrechtse Heuvelrug die al een tijd te koop stond. Er waren wel wat zaken aan de hand die ons zorgen baarden: grondvervuiling, asbest, sloop van de bestaande schuren. Hoe konden we ervoor zorgen dat we daar later geen spijt van zouden krijgen en er later geen lijken uit de kast zouden komen?

Hoe aardig wij de verkopend makelaar ook vonden, om zeker te zijn dat alles goed zou komen hebben we, nadat we al een paar keer op de boerderij waren geweest, Diana de Boer gevraagd om de aankoop te begeleiden. Zij heeft onderzoek gedaan naar de bestemming en mogelijkheden, grondonderzoek en saneringsrapporten ingezien en advies gegeven over de waarde en zaken die in het koopcontract moesten worden opgenomen om onze droom ook voor de toekomst veilig te stellen.

Diana de Boer gaf ons het prettige gevoel dat alles goed was geregeld zodat we ons op de verbouwing en verhuizing konden richten. Ik beveel haar daarom van harte aan voor iedereen die iets wil kopen (of verkopen) in het landelijk gebied.

Nu, twee jaar later, wonen we hier met veel plezier en kunnen alles doen wat we van plan waren: wonen en werken, onze hobby met de paarden uitoefenen en een Bed & Breakfast beginnen!

Familie Wubben, Doorn