verkopen, verhuren, taxeren

EQUIDOMO

Makelaar Landelijk Wonen en Paardenobjecten

Makelaar landelijk wonen

Equidomo Wonen met Paarden

Equidomo Makelaars is gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, taxatie van landelijk wonen en paardenobjecten. Het kantoor is gevestigd in het midden van het land en bemiddelt door heel Nederland.  

We hebben veel praktische kennis van het houden van paarden en het landelijk wonen. Onze klanten ervaren dat het fijn is om een gespecialiseerd makelaar als sparringpartner te hebben bij aan- en verkoop en u kunt dan ook bij ons rekenen op professionele en deskundige ondersteuning. 

Wij zijn een modern kantoor dat gebruik maakt van een actief netwerk, moderne communicatie en sociale media om onze doelgroepen te benaderen. Onze kracht ligt in een hoogwaardige dienstverlening en advies op maat.  

Neem contact op voor een eerste kennismaking. U kunt hier een Contactverzoek invullen of bel direct 0343-563327

Taxatie actie 2017

taxatieactie kaartWilt u er even lekker tussenuit? Dat komt dan goed uit, want elke taxatie die ik als VastgoedPRO taxateur uitvoer in mei of juni maakt kans op een Cadeaubon voor een overnachting inclusief ontbijt in een Fletcher Hotel naar keuze!

Taxatie aanvragen? Klik hier

Deze actie wordt aangeboden door de beroepsvereniging VastgoedPRO waar Equidomo lid van is.

CHIO 2017

CHIOlogoWij zijn heel blij dat wij een stand hebben kunnen reserveren op CHIO Rotterdam van 22 t/m 25 juni 2017! 

Het 69ste CHIO Rotterdam belooft weer veel sportieve hoogtepunten als officieel observatiemoment voor de Europese Kampioenschappen springen en dressuur in augustus. Tijdens de landenwedstrijden dressuur en springen en tijdens de Longines Grand Prix Port of Rotterdam wordt de wereldtop verwacht tijdens het oudste topsport evenement van Rotterdam en het enige Nederlandse hippische 5* topsportevenement.

Maar ook voor de para-dressuurruiters en de regionale dressuur- en springtalenten wordt het spannend tijdens de finales van de de KNHS Para Dressuur Trophy en de CHIO Zuid-Holland Cup van 22 t/m 25 juni a.s. in het Kralingse Bos.

Naast prachtige paardensport is het CHIO Rotterdam ook dit jaar natuurlijk weer 4 dagen lang gezelligheid, zakelijk netwerken, fun for kids, shows, het Stroodorp en uitstekende hospitality. Voor ieder wat wils. 

CHIO2017

Als u dit evenement bezoekt, kom dan even langs onze stand nummer 20 om de bij ons te koop aangeboden objecten te bekijken of kennis te maken voor uw eventuele verkoop.
Wij kijken ernaar uit weer veel enthousiaste paardeneigenaren te ontmoeten!

Tot ziens in Rotterdam!

ornament

Enjoy life

Horses.... A way of living
  • Adres

   Equidomo
   Groenewoudseweg 3a
   3945 BC Cothen

   Volg ons

  • Contact

   Tel: 0343-563327
   GSM: 06-55780230

   of vul het contactformulier in:

funda logovastgoedcertVastgoedpro